ULLERES DE SOL ADIDAS SPORTS 2021

Presentem la nova col·lecció d’ulleres de sol Adidas Sport amb una gran varietat de producte on funcionalitat i estil es combinen perfectament, fent d’aquesta marca una bona elecció per tots els esportistes.

Adidas Competition, Performance i Urban

Compra les teves ulleres d'esport per entrenar, competir o pel teu dia a dia

Aquesta col·lecció està dividida en 3 línies: 

Competition, Performance i Urban.

Cadascuna ofereix a través de tecnologia, estil i comoditat, diferents models d’ulleres de sol que s’adeqüen a tota mena de necessitats.

Ulleres Adidas per Competir

Les ulleres de sol Adidas Sport al rang de Competition són molt versàtils, ja que s’ajusten a qualsevol mena d’esport gràcies a la seva muntura flexible i la seva gran adaptació a la fisonomia facial. També disposen d’un sistema d’aireació antibaf i amb unes lents intercanviables de fàcil extracció. Amb això proporcionen una major adaptació a qualsevol clima per gaudir de tota mena
d’esport a l’aire lliure.

Ulleres Adidas Sport Performance per donar el millor de tu

A la categoria Performance de la col·lecció d’Adidas Sport, l’estil agafa una mica més de protagonisme que a la línia anterior, sense deixar de costat la funcionalitat i comoditat. Com a exemple aquesta línia segueix tenint les plaquetes del nas ajustables per una millor adaptació a la cara. És una línia pensada perquè et sentis “cool” mentre realitzes esport.

Ulleres Urban, sempre preparat

Per últim la línia Urban, que es defineix com la barreja perfecta entre estil i funcionalitat, una ullera pensada per estar preparats per qualsevol situació. Amb una gran quantitat de colors i formes Adidas Sport ofereix tendència sense oblidar-se de la practicitat.

 

Cada any els raig UV són més forts i per això és important protegir els nostres ulls amb ulleres homologades. Els núvols no són bloquejadors dels raig UV, per la qual cosa es recomana sempre que es realitzi esports a l’aire lliure anar ben equipats amb unes lents homologades.

ULLERES DE SOL ADIDAS ORIGINALS 2021

Inspirada pel llegat de la marca Adidas, una de les marques líders en l’esport i el calçat, es funda Adidas Originals en 2001 com una marca de lifestyle.

ADIDAS ORIGINALS, ESTIL I FRESCOR

TENDÈNCIA I FUNCIONALITAT

La marca es manté fidel al qual ja s’ha construït anteriorment amb Adidas Sport, oferint sempre innovació i portant la creativitat al límit des d’una visió esportiva.

Amb l’icònic logo del trèvol, que es va presentar per primer cop el 1972, i amb el suport de grans personalitats de l’escena creativa i urbana, Adidas Originals és una de les marques pioneres en el moviment sportswear.

Les ulleres d’Adidas Originals són la combinació entre els primers dissenys esportius, essència Hip Hop i el streetwear d’avui en dia. Els seus productes neixen de l’esport amb una evolució de l’estil i una clara essència de carrer.

ATREVEIX-TE AMB LES DE VISTA TAMBÉ

Unes ulleres funcionals i de tendència, amb molt colorit i varietat en formes, amb les que la creativitat i l’estil parlen per si sols.

La col·lecció d‘Adidas Originals compte amb una línia d’ulleres de sol i una altra de vista, una col·lecció atrevida i perfecta per la temporada SS21.

Què és la Revolució Digital i com ens afecta?

La Revolució Digital en l'Òptica​

En Bassol Optic portem més de 20 anys oferint una gran varietat de solucions òptiques tant en Ulleres com en Lents Graduades o Lents de Contacte. Durant aquest temps que portem prestant els nostres serveis d’Òptica, hem viscut un procés transformador, avui volem explicar-te el procés de Revolució Digital que ha sofert l’Òptica i els canvis que hem dut a terme.

Què és la Revolució Digital?​

La Revolució Digital consisteix a agregar una nova tecnologia al sector, si bé abans coneixíem la mecànica, l’analògica i l’electrònica, una nova tecnologia Digital s’adoptarà en algunes ocasions com a indiscutible.

La Tecnologia Digital s’iniciarà a la fi dels 70 amb les primeres computadores digitals i els primers registres digitals que es mantenen vigents en l’actualitat. La Revolució Digital va marcar el començament de l’Era de la informació.

Com ens afecta la Revolució Digital?​

El sector de l’Òptica igual que el sector de l’Automòbil, ha sofert la Revolució Digital o per a alguns experts també anomenada Tercera Revolució Industrial.

En les últimes dues dècades, la Revolució Digital ens ha fet participis d’una sèrie d’eines:

Els telèfons mòbils es converteixen tan importants com els ordinadors, fins i tot arriba a prohibir-se el so en uns certs contextos com a exàmens, reunions o sales de cinema.

Els missatges de text es converteixen en un fenomen cultural i s’estable com canal de comunicació.

Amb aquests primers elements iniciem la Revolució Digital i comencem a revolucionar el món i la societat fins a l’última dècada.

Avui dia l’ús generalitzat de Internet, Smarthpones, Tauletes, Aplicacions, Xarxes Socials o SmartTV, s’han convertit en el format estàndard per a la comunicació digital.

Què estem fent en Bassol Optic?​

La Revolució Digital no ens ha enxampat per sorpresa, des de fa més de 10 venim oferint una sèrie de mesures, totes elles incorporen la Tecnologia Digital i garanteixen l’accés total a qualsevol dels serveis de Bassol Optic.

Ecommerce: Internet - Smarthpones - Tablets

Amb un recorregut de més de 10 anys en Internet, nostre Ecommerce  www.opticabassol.com presenta un estat madur i és accessible per Ordinador, Smarthpone o Tauletes.

A través d’aquest canal oferim els mateixos serveis que en el punt de venda físic:

Ulleres Graduades

Gradua les teves Ulleres amb la seguretat de tenir un Òptic Online en Bassol Optic.

Ulleres de Sol

Tens disponible un catàleg de més de 15.000 Ulleres de Sol.

Lents de Contacte

Les mateixes lents de contacte que en l’Òptica amb els avantatges d’Online.

Xarxes Socials: Facebook - Instagram - WhatsApp

Les Xarxes Socials ens permeten tenir un impacte positiu en la comunicació de les marques i l’atenció al client. Particularment mentre revisem les Xarxes Socials o tractem un WhatsApp, et mantindrem informat de manera fiable.

Facebook:

Instagram

WhatsApp

Com puc comprar unes Ulleres Graduades?

La nostra Òptica Online et permet configurar unes ulleres graduades genials que s’adapten perfectament a l’usuari sense que sigui necessari comptar amb cap mena de coneixement en Òptica. Abans de començar, si us plau, dóna un cop d’ull a nostre catalogo d’Ulleres Graduades per a trobar el millor disseny o la millor muntura que s’adapti al teu rostre.

NOMÉS EN 2020, HEM GRADUAT MÉS DE 5.000 ULLERES, CONFIA EN ELS NOSTRES ÒPTICS.​

Recorda que només un oftalmòleg o un òptic optometrista poden graduar la vista i determinar la graduació que necessites. No oblidis fer-ho cada any. Els nostres òptics estan a la teva disposició en qualsevol dels nostres establiments per a graduar-te la vista i aconsellar-te sobre la mena de correcció que necessites, no dubtis a consultar-los.

1. Com comprar ulleres graduades online?

En la fitxa del producte d’Ulleres Graduades trobaràs el botó “TRIA LES TEVES LENTS”. Seleccionant aquest botó entrarem a configurar nostra Ullera Graduada.

*Si fa clic sobre el botó Agregar al Carret, no podrà triar les seves lents i anirà directe a comprar el producte sense prescripció.

*Si l’opció TRIA LES TEVES LENTS no ens apareix en la fitxa del producte és pel fet que la ullera seleccionada no permet la seva graduació.

2. Triar el tipus de recepta per a les teves ulleres graduades.​

Si ha fet clic sobre el Botó “Tria les teves Lents”, disposarà de 2 opcions que li permetran personalitzar el tipus de focus de les seves Ulleres Graduades. Podrà afegir una opció, Monofocal o Progressiu depenent del camp de visió que necessiti en la seva recepta.

2.1 Ulleres Graduades amb Lents Monofocales​

Seleccionarem Monofocal per a un camp de visió (a prop o lluny) o de lectura.

Opció 1. Lents INDO Monofocal Estàndard​

El sistema per defecte selecciona aquesta gamma de lent. Entre els seus beneficis les Lents orgàniques INDO fabricades a Espanya compten amb antireflexant i endurit de qualitat superior. Ofereix un major confort visual i transparència que la lent bàsica.

Opció 2. Lents ZEISS Monofocal Premium​

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat a les teves lents monofocales. Una qualitat premium amb antireflexant DuraVision Platinum, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta, així com lents més transparents, lleugeres i fàcils de netejar.

2.2 Ulleres Graduades amb Lents Progressives​

Seleccionarem Progressiu per a veure bé en totes les distàncies, lluny, intermèdia i a prop. Amb aquesta mena de lent evita haver de canviar d’ulleres en diferents camps de visió, ja sigui per a lluny, intermèdia o a prop.

Opció 1. Lents INDO Progressives Estàndard​

En el cas d’haver seleccionat el tipus de focus Progressiu, tindrem aquesta opció seleccionada per defecte. Els beneficis d’aquesta Lent Made in Spain són la visió confortable a totes les distàncies i fàcil adaptació, així com antireflexant i endurit de qualitat superior.

Opció 2. Lents ZEISS Progressives Premium​

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat a les teves lents progressives. Una qualitat premium amb visió perfecta en totes les distàncies, 100% adaptació garantida, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta.

3. Afegir els tractaments a les teves ulleres graduades.​

Una vegada realitzada la selecció de la mena de focus tant Monofocal com a Progressiu i triada la qualitat de la nostra lent, llavors podrem afegir els diferents tractaments específics que recomanem. El sistema permet combinar-los segons les opcions del fabricant:

Lents a filtre de llum Blava per a Ús amb Ordinador​

Beneficis per a l’usuari:

Protecció per als teus ulls enfront de la llum blava emesa per Ordinadors, Tauletes i Telèfons intel·ligents.

Garanteix una visió relaxada fins i tot davant una quantitat elevada de llum blava.

Redueix l’estrès visual, la fatiga ocular, el mal de cap i problemes de somni ocasionats per la llum blava.

Lents fotocromàtiques per a Ús en Exteriors​

Beneficis per a l’usuari:

Les lents s’enfosqueixen en exteriors i s’aclareixen en interiors, pel que gaudiràs d’una porta mala sort graduada i una porta mala sort de sol en una sola muntura.

S’adapten ràpidament als canvis de llum per a oferir més funcionalitat en el dia a dia.

Ofereixen un 100% de protecció contra la radiació solar UV nociva.

Lents específiques per a Ús en Conducció​

Beneficis per a l’usuari:

Millor visió en condicions de poca llum.

Disminució dels enlluernaments produïts pels cotxes i les llums del carrer.

Visió precisa de la carretera, del quadre de comandaments, mirall retrovisor i miralls retrovisors laterals.

4. Introdueix les dades de graduació de la teva recepta.​

Una vegada avançat el procés de lents i havent fet clic a Realitzar Comanda podrem introduir les dades de la nostra graduació. Recorda que només un òptic o optometrista pot emetre aquesta informació. Si no aconsegueixes introduir aquestes dades, pots pujar un arxiu i nosaltres el revisarem personalment.

*1. El camp Addició és obligatori per a Ulleres Graduades amb Lents Progressives. En el cas de graduar Lents Monofocales apareixerà desactivat.

*2. El camp Distància pupil·lar és obligatori per a graduar qualsevol lent, ja sigui Monofocal o Progressiva. Si ho desconeix pot llegir: Com mesurar la teva distància interpupil·lar?

5. Reduir el gruix de les teves lents graduades​

En relació a les dades introduïdes en l’apartat de les dades de graduació, et recomanarem un indexi de reducció per a les teves lents graduades. En qualsevol cas, sempre podràs seleccionar un major indexi de reducció a l’aconsellat, obtenint unes lents més fines i lleugeres.

Continuarem amb el procés fent clic en el botó COMPRAR.

Com a últim detall, el sistema permet Guardar les dades de graduació amb el Perfil de graduació, podent utilitzar un mateix compte per a realitzar diverses receptes diferents.

Agregarem el Nom del perfil i estarà disponible en el nostre espai personal per a consultar-lo.

Amb aquest punt tindríem les nostres Ulleres Graduades de manera senzilla i ràpida, només hauríem de procedir al pagament d’aquestes.

Aquest mateix procés de configurar unes ulleres graduades també permet fer-ho per a Ulleres de Sol.

Tractaments i Usos de les Lents Graduades

Característiques i usos de les Lents Graduades​

Bassol Optic ofereix una gran varietat de solucions diferents en Lents Graduades, és igual si necessita unes lents monofocals o progressives, el nostre equip d’òptics sempre tindrà la solució adequada per a corregir la visió. A més d’oferir-te la millor solució, volem explicar-te els diferents filtres o tractaments especials per a augmentar la teva qualitat i comoditat visual sense importar el problema de visió.

Tractament ZEISS DuraVision® Platinum.

Les lents d’alta qualitat requereixen tractaments també de la màxima qualitat quant a la protecció, als complements o al disseny. Per aquest motiu, oferim la tecnologia capdavantera com la de DuraVision® Platinum, el tractament més resistent de la història.

La tecnologia DuraVision®*Platinum ofereix lents graduades de màxima qualitat. ZEISS DuraVision ® Platinum és el tractament de primer nivell que, a més d’aportar excel·lents propietats antireflexants, ofereix qualitat premium per a aconseguir la protecció definitiva que fa que les lents ZEISS siguin extremadament sòlides i resistents.

Les necessitats diàries reclamen lents dures, resistents a la brutícia que siguin fàcils de netejar.Aquesta és la raó per la qual s’ofereixen els tractaments antireflexants resistents, encara que la qualitat d’aquests tractaments pot variar considerablement.

 

Aquestes lents dures i lleugeres són molt sòlides, resistents a la brutícia i fàcils de netejar, al mateix temps que ofereixen unes propietats antireflexants extraordinàries. Un sistema integrat de capes compactades mitjançant irradiació amb ions dóna com a resultat una superfície de lent que és tres vegades més dura que la generació anterior de lents orgàniques.

1. Més robustes

Les noves lents DuraVision® Platinum són tres vegades més dures que la generació anterior de lents dures de plàstic amb tractament antirreflejante i un 35% més dures que les lents minerals amb tractament antireflexant.

2. Resistents a la brutícia

La cinquena capa antiestàtica patentada prevé la formació d’electricitat estàtica. Com ni la pols ni la pelussa són atretes cap a la superfície de la lent, aquestes romanen netes durant més temps.

3. Molt fàcils de netejar

La superfície extremadament llisa facilita la neteja. Les lents amb angles de contacte alts repel·leixen millor l’oli i l’aigua. Tenen un angle de contacte superior a 110° (normalment 95°).

4. Propietats antireflexants

Un nou color de reflex blau, menys perceptible, augmenta la reflectància lumínica de la lent, el resultat de la qual és una visió encara millor. Mostren un 20% menys que les lents convencionals.

Tractament ZEISS DuraVision® BlueProtect.

ZEISS DuraVision ® BlueProtect és un tractament desenvolupat específicament per a aquells que passen la major part del temps en interiors i estan exposats a la llum blava-violeta dels LED i de les pantalles de televisió, ordinadors o tauletes.

Les lents acolorides o fotosensibles absorbeixen part de la llum blava-violeta.

ZEISS DuraVision® BlueProtect reflecteix part de la llum blava-violeta.

DuraVision® BlueProtect - la solució per a les activitats en interiors

ZEISS DuraVision® BlueProtect reflecteix parts de la llum blava-violeta emesa per aquestes fonts, evitant que penetri llum en l’ull.
El tractament de ZEISS redueix la transmissió en l’espectre de 380–455 nm (risc de llum blava) a un IBP de 15, al mateix temps que manté un elevat nivell de transmissió per sobre de 460 nm.

Tractament ZEISS DuraVision® DriveSafe.

Els enlluernaments poden suposar un risc, ja que redueixen la visibilitat dels objectes i la sensibilitat de l’ull al contrast. En particular quan es condueix de nit, l’elevada intensitat de llum dels fars davanters dels cotxes amb xénon o LED pot irritar els ulls.

Amb les lents ZEISS DriveSafe, ZEISS introdueix una nova categoria de lent per a ús diari. S’ha dissenyat específicament per a satisfer les necessitats de la visió de persones que desitgen sentir-se més segures i més còmodes a l’hora de conduir amb les seves lents d’ús diari.

ZEISS ha desenvolupat una lent d’ús diari basada en tres elements per a fer la conducció més segura i més còmoda.

La Tecnologia Luminance Design de ZEISS considera la grandària de la pupil·la en situacions de poca llum.

El tractament ZEISS DuraVision DriveSafe redueix la percepció d’enlluernament en fins a un 64%.

Una zona de visió intermèdia fins a un 43% major per a facilitar el canvi d’enfocament entre el quadre de comandaments i els miralls. I una zona des de lluny fins a un 14% major per a una visió més àmplia de la carretera.

Millor visió en condicions de poca llum per a una conducció més segura i més còmoda en la carretera.

Reducció de l’enlluernament a la nit provocat pels vehicles en direcció contrària o l’enllumenat públic.

Visió nítida de la carretera, el quadre de comandaments, el retrovisor i els miralls laterals.

Tecnologia UVProtect ZEISS en Lents Transparents.​

La radiació UV està sempre present. Tot l’any, tot el dia, tant a l’hivern com a l’estiu, en temps assolellat i fins i tot en dies ennuvolats. Els raigs UV tenen alguns efectes positius en les persones, per exemple, estimula la producció de vitamina D. Lamentablement, l’exposició prolongada als raigs UV també suposa regs greus per a la salut.

Protecció UV Parcial

Protecció UV Total (Zeiss)

No posi en risc la seva salut ocular.

L’exposició contínua a la radiació UV no sols és perjudicial per a la pell, també pot causar danys oculars. Amb el temps, pot causar diversos tipus de malalties oculars i accelerar l’envelliment del teixit al voltant dels ulls.

Fotoqueratitis

Cremada de la còrnia provocada per l’exposició excessiva als raigs UV.

Cataractes

Opacitat del cristal·lí, generalment deguda a una exposició excessiva a la llum UV.

Fotoenvelliment

L’envelliment de la pell de les parpelles fa que la pell sigui més gruixuda i es generin arrugues molt marcades.

Lents polaritzades de ZEISS.

Els enlluernaments poden tenir un impacte negatiu en la nostra visió, particularment mentre conduïm.
Per sort tenim una solució efectiva: les lents per a ulleres de sol amb filtre polaritzat de ZEISS contraresten aquest efecte de manera fiable.

Els avantatges per a l'usuari​

Color: marró 85%

Color: gris 85%

Color: gris verdós 85%

ZEISS PhotoFusion. Les lents fotocromàtiques premium.

Les lents fotocromàtiques que reaccionen amb rapidesa als canvis de llum. PhotoFusion va ser creada pels experts de ZEISS per a complir el desig dels clients de comptar amb lents fotosensibles que s’enfosquissin i aclarissin amb major rapidesa.

Els avantatges per a l'usuari​

Enfosquiment ràpid. Aclarit ràpid.

Les lents PhotoFusion s’adapten ràpidament als canvis de llum. Les lents d’índex mitjà i elevat s’aclareixen fins a dues vegades més ràpidament i s’enfosqueixen fins a un 20% més ràpidament que les antigues lents fotocromàtiques de ZEISS.

Visió còmoda.

En interiors, les lents PhotoFusion són molt clares, mentre que l’exterior, es tornen molt fosques davant la llum del sol.

Tens algun dubte o pregunta? No et preocupis, envia’ns la teva consulta a [email protected] i t’informarem molt ràpid.

Gaudeix de tots els filtres i tractaments també en les nostres òptiques físiques.

Quina és la diferència entre òptic optometrista i oftalmòleg?

D’una banda l’òptic optometrista és un professional sanitari primari.
Entre les funcions principals de l’Òptic destaquem:

L’oftalmòleg, en canvi, és un metge la labor del qual és realitzar el diagnòstic, tractament mèdic i quirúrgic de les malalties i patologies del sistema visual i de les estructures annexes.

Encara que són dos tipus de professionals sanitaris diferents la seva funció principal és la mateixa, i és vetllar per la salut visual de les persones. És per això que el seu treball en equip resulta fonamental.

ATENCIÓ AL CLIENT

Telèfon

+34 691 59 84 13

WhatsApp

+34 691 59 84 13

Començo a veure malament de prop… I ara què?

A partir dels 40-45 anys d’edat es produeix un procés de degeneració natural de l’ull comunament anomenat presbícia o vista cansada.

La presbícia és un problema visual que es deu a la pèrdua d’elasticitat del cristal·lí (lent natural de l’ull que permet enfocar imatges a distàncies pròximes).

Encara que la presbícia no es pot “curar”, igual que fem amb altres problemes visuals com la miopia, hipermetropía i astigmatisme, sí que la podem corregir.

Els mètodes que existeixen per a això són:

Lents de prop: amb elles podrem veure de manera nítida a distàncies d’entre 33 i 45 cm. Solen estar pensades per a tasques puntuals com la lectura i la costura. No permeten una bona visió a altres distàncies.

Lents bifocals: a través d’aquesta mena de lents podrem veure bé tant des de lluny com de prop però no les distàncies intermèdies (distància de l’ordinador). És una opció que ja està en desús sobretot pel fet que són poc estètiques.

Lents ocupacionals: són unes lents a través de les quals podrem veure de forma perfectament nítida distàncies intermèdies i distàncies pròximes. Estan pensades especialment per a gent que treballa durant moltes hores davant de l’ordinador i amb documents en visió de prop.

Progressiva: és la solució mes versàtil. Són unes lents que compten amb diversos focus de visió (multi-focal) en sola mateixa lent, passant així de manera progressiva de la distància des de lluny a la intermèdia i, d’aquesta a la de prop. Aquest tipus de lent permet la visió nítida a totes les distàncies. Existeixen també les lents de contacte progressives, amb els mateixos avantatges visuals.

Correcció quirúrgica: no és una solució que es realitzi en centres òptics. Destaquen la cirurgia làser de cornea i el trasplantament de lent intraocular multifocal.

Encara que l’elecció del mètode de correcció dependrà de diferents factors (graduació, treball, expectatives, estètica…) moltes vegades es recomana la utilització de diversos d’ells de manera conjunta. Un exemple seria el d’una persona que utilitza un progressiu per a fer la seva vida diària i un ocupacional per a treballar davant de l’ordinador.

Per a més informació no dubti a posar-se en contacte amb el nostre equip:

ATENCIÓ AL CLIENT

Telèfon

+34 691 59 84 13

WhatsApp

+34 691 59 84 13

Ulleres Dita Eyewear SS20. Nova Col·lecció Dita Eyewear.

Dita Eyewear, amb la seva nova col·lecció d’ulleres S/S 2020, celebra 25 anys d’excel·lència en el sector d’ulleres. Dita sempre ha buscat el millor disseny i la bellesa en cadascuna de les seves ulleres, sumant l’artesania i la cultura que transcendeix i destaca cadascun dels seus models.

Ulleres de sol Dita 2020

DITA MUSKEL

Muntura tallada d’un dels acetat més pesats de la indústria i adornat amb acabats sofisticats, és un clàssic del futur que està construït per a durar per generacions.

DITA KADER

Ullera d’acetat amb un aspecte industrial, Kader representa l’enlluernador futur de les ulleres audaces DITA.

DITA TERRON

Acetat gruixut amb una sensualitat femenina, el pes i la proporció de Terron impulsen un estil clàssic cap a un futur de ciència-ficció.

DITA WASSERMAN

Wasserman presenta influencies Art déco, adornant una forma clàssica amb detalls de titani acuradament elaborats.

DITA TELEMAKER

Influenciada per la mentalitat punk i impermeable a la categorització, Telemaker s’uneix a les files de muntures iconoclastes de DITA.

Dita Eyewear, amb la seva nova col·lecció d’ulleres S/S 2020, celebra 25 anys d’excel·lència en el sector d’ulleres. Dita sempre ha buscat el millor disseny i la bellesa en cadascuna de les seves ulleres, sumant l’artesania i la cultura que transcendeix i destaca cadascun dels seus models.

Ulleres Graduades Dita 2020

DITA LINEUS

La ullera Lineus és un acetat de tall característic de DITA per a aconseguir una solució simple i elegant. Disponible amb un innovador clip solar convertible. /p>

DITA NEMORA

Un esperit modern del tradicional ull de gat, allargant les seves proporcions i incorporant una gran quantitat de detalls distintius.

DITA RAVITTE

Ravitte reflexa la tradició de l’escultura modernista, aquesta porta mala sort graduada destaca pels seus elegants detalls d’acabat a tot arreu.

Ulleres de Sol Dior 2020. El millor de la nova col·lecció.

Presentem la nova col·lecció d’Ulleres de Sol Dior Eyewear. Una magnifica col·lecció d’ulleres Dior, pròpies d’una mirada decidida que es distingeixen per la seva gran creativitat.

Ulleres de sol Dior desfili Creuer 2020

Inspirades en les ulleres vintage Dior dels anys 1980, les ulleres de sol Dior Monsieur 1 de la desfilada Creuer 2020 es caracteritzen per la seva forma d’aviador oversize.

La muntura ultrafina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls blaus. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres Dior CatStyleDior, l'estil estrella.

Les ulleres de sol CatStyle Dior són l’article estrella de la desfilada Tardor-Hivern 2019, presenten una muntura completament nova i en alguns casos recoberta per més de 1000 cristalls de color hematita Swarovski® aplicats a mà.

Les CatStyleDior reinterpreten la forma papallona amb un caràcter gràfic i modern.
Un subtil efecte de transparència revela l’acabat metal·litzat, creant així un joc de llums i contrastos per a un caràcter decididament d’alta costura.

Ulleres de sol Dior Monsieur SS20

Les ulleres de sol “Dior Monsieur” es distingeixen per la seva forma navegant oversize d’inspiració vintage. La muntura ultra fina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls acolorits. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres de sol Dior Montaigne SS20

Les ulleres de sol “Dior 30 Montaigne” són les més actuals, presentades en la desfilada Primavera-Estiu 2020, les ulleres de sol 30 Montaigne revelen un estil atrevit que es caracteritza per la forma oversize quadrada. La muntura d’acetat negre està adornada amb un logotip funcional de metall daurat. Una muntura que representa tota una declaració d’estil Dior.

Ulleres de Sol Illesteva, les millors novetats per a aquesta primavera estiu 2020.

Presentem la nova col·lecció d’Ulleres de Sol Illesteva, acabada de portar de de el centre de Nova York i insiprada a tot el món, amb estils directes i fascinants. Enguany Illesteva ens soprende amb un producte infinitament modern i apassionant. T’avancem les millors ulleres de sol illesteva per a aquesta temporada.

Ulleres Illesteva: espiritu fresc i relaxat neoyorkino.

Illesteva presenta noves formes i reinventa altres com la icona Leonard amb colors més complets. Has revisat tots els colors? Cerca el teu estil favorit i les diferents formes que t’ofereix una de les marques de moda en el sector.

Nous colors Illesteva, noves formes.

Les ulleres de sol Illesteva són emblemàtiques i la nova col·lecció mostra un estil similar amb una sèrie de millores: major elegància i major comoditat gràcies a les seves patilles més curtes i un millor ajust en el pont.

Ulleres de sol Illesteva 2020

La marca Illesteva ens deixa més models per a la seva nova col·lecció 2020, cerca entre tots els models d’Ulleres de Sol a través del següent enllaç.

lool Eyewear Stereotomic, el millor de la nova col·lecció 2020

lool Eyewear Stereotomic
Presentem la nova col·lecció d’Ulleres Graduades lool Eyewear. Una magnifica creació anomenada Stereotomic. Amb una aparença audaç i lleugera en tons negres.

lool Stereotomic: Lleuger i Audaç​

lool Eyewear Stereotomic

La lleugeresa de la làmina de metall de 0,5 mm i les formes geomètriques dures encarna el futurisme d’avantguarda d’aquesta col·lecció.

lool Stereotomic, peces de luxe contemporànies.

Les Ulleres Graduades lool són lleugeres i funcionals com a mostra la seva frontissa sense caragols patentada.

Dissenyat per a boutiques de moda i òptiques d’alta gamma amb una gran apreciació del disseny únic i la personalitat arquitectònica dins de cada peça.

Ulleres de sol lool Eyewear SS20

La marca lool Eyewear també ens sorprèn amb la seva nova col·lecció d’Ulleres de Sol “Non Stop City”. Una inspiració que prové de la cultura del club, les grans ciutats contemporànies i el món de les ombres.