Quina és la diferència entre òptic optometrista i oftalmòleg?

D’una banda l’òptic optometrista és un professional sanitari primari.
Entre les funcions principals de l’Òptic destaquem:
 • Detecció, pronòstic i tractament de defectes refractius com ara: miopia, hipermetropía, astigmatisme i presbícia.​
 • Anomalies de la binocularitat i l'acomodació.
 • Teràpia visual.
 • Baixa visió.
 • Adaptació de lents de contacte.
 • Control de miopia.

L’oftalmòleg, en canvi, és un metge la labor del qual és realitzar el diagnòstic, tractament mèdic i quirúrgic de les malalties i patologies del sistema visual i de les estructures annexes.

Encara que són dos tipus de professionals sanitaris diferents la seva funció principal és la mateixa, i és vetllar per la salut visual de les persones. És per això que el seu treball en equip resulta fonamental.

ATENCIÓ AL CLIENT

Telèfon

+34 691 59 84 13

WhatsApp

+34 691 59 84 13

Començo a veure malament de prop… I ara què?

A partir dels 40-45 anys d’edat es produeix un procés de degeneració natural de l’ull comunament anomenat presbícia o vista cansada.

La presbícia és un problema visual que es deu a la pèrdua d’elasticitat del cristal·lí (lent natural de l’ull que permet enfocar imatges a distàncies pròximes).

Encara que la presbícia no es pot “curar”, igual que fem amb altres problemes visuals com la miopia, hipermetropía i astigmatisme, sí que la podem corregir.

Els mètodes que existeixen per a això són:

Lents de prop: amb elles podrem veure de manera nítida a distàncies d’entre 33 i 45 cm. Solen estar pensades per a tasques puntuals com la lectura i la costura. No permeten una bona visió a altres distàncies.

Lents bifocals: a través d’aquesta mena de lents podrem veure bé tant des de lluny com de prop però no les distàncies intermèdies (distància de l’ordinador). És una opció que ja està en desús sobretot pel fet que són poc estètiques.

Lents ocupacionals: són unes lents a través de les quals podrem veure de forma perfectament nítida distàncies intermèdies i distàncies pròximes. Estan pensades especialment per a gent que treballa durant moltes hores davant de l’ordinador i amb documents en visió de prop.

Progressiva: és la solució mes versàtil. Són unes lents que compten amb diversos focus de visió (multi-focal) en sola mateixa lent, passant així de manera progressiva de la distància des de lluny a la intermèdia i, d’aquesta a la de prop. Aquest tipus de lent permet la visió nítida a totes les distàncies. Existeixen també les lents de contacte progressives, amb els mateixos avantatges visuals.

Correcció quirúrgica: no és una solució que es realitzi en centres òptics. Destaquen la cirurgia làser de cornea i el trasplantament de lent intraocular multifocal.

Encara que l’elecció del mètode de correcció dependrà de diferents factors (graduació, treball, expectatives, estètica…) moltes vegades es recomana la utilització de diversos d’ells de manera conjunta. Un exemple seria el d’una persona que utilitza un progressiu per a fer la seva vida diària i un ocupacional per a treballar davant de l’ordinador.

Per a més informació no dubti a posar-se en contacte amb el nostre equip:

ATENCIÓ AL CLIENT

Telèfon

+34 691 59 84 13

WhatsApp

+34 691 59 84 13

Ulleres Dita Eyewear SS20. Nova Col·lecció Dita Eyewear.

Dita Eyewear, amb la seva nova col·lecció d’ulleres S/S 2020, celebra 25 anys d’excel·lència en el sector d’ulleres. Dita sempre ha buscat el millor disseny i la bellesa en cadascuna de les seves ulleres, sumant l’artesania i la cultura que transcendeix i destaca cadascun dels seus models.

Ulleres de sol Dita 2020

DITA MUSKEL

Muntura tallada d’un dels acetat més pesats de la indústria i adornat amb acabats sofisticats, és un clàssic del futur que està construït per a durar per generacions.

DITA KADER

Ullera d’acetat amb un aspecte industrial, Kader representa l’enlluernador futur de les ulleres audaces DITA.

DITA TERRON

Acetat gruixut amb una sensualitat femenina, el pes i la proporció de Terron impulsen un estil clàssic cap a un futur de ciència-ficció.

DITA WASSERMAN

Wasserman presenta influencies Art déco, adornant una forma clàssica amb detalls de titani acuradament elaborats.

DITA TELEMAKER

Influenciada per la mentalitat punk i impermeable a la categorització, Telemaker s’uneix a les files de muntures iconoclastes de DITA.

Dita Eyewear, amb la seva nova col·lecció d’ulleres S/S 2020, celebra 25 anys d’excel·lència en el sector d’ulleres. Dita sempre ha buscat el millor disseny i la bellesa en cadascuna de les seves ulleres, sumant l’artesania i la cultura que transcendeix i destaca cadascun dels seus models.

Ulleres Graduades Dita 2020

DITA LINEUS

La ullera Lineus és un acetat de tall característic de DITA per a aconseguir una solució simple i elegant. Disponible amb un innovador clip solar convertible. /p>

DITA NEMORA

Un esperit modern del tradicional ull de gat, allargant les seves proporcions i incorporant una gran quantitat de detalls distintius.

DITA RAVITTE

Ravitte reflexa la tradició de l’escultura modernista, aquesta porta mala sort graduada destaca pels seus elegants detalls d’acabat a tot arreu.

Ulleres de Sol Dior 2020. El millor de la nova col·lecció.

Presentem la nova col·lecció d’Ulleres de Sol Dior Eyewear. Una magnifica col·lecció d’ulleres Dior, pròpies d’una mirada decidida que es distingeixen per la seva gran creativitat.

Ulleres de sol Dior desfili Creuer 2020

Inspirades en les ulleres vintage Dior dels anys 1980, les ulleres de sol Dior Monsieur 1 de la desfilada Creuer 2020 es caracteritzen per la seva forma d’aviador oversize.

La muntura ultrafina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls blaus. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres Dior CatStyleDior, l'estil estrella.

Les ulleres de sol CatStyle Dior són l’article estrella de la desfilada Tardor-Hivern 2019, presenten una muntura completament nova i en alguns casos recoberta per més de 1000 cristalls de color hematita Swarovski® aplicats a mà.

Les CatStyleDior reinterpreten la forma papallona amb un caràcter gràfic i modern.
Un subtil efecte de transparència revela l’acabat metal·litzat, creant així un joc de llums i contrastos per a un caràcter decididament d’alta costura.

Ulleres de sol Dior Monsieur SS20

Les ulleres de sol “Dior Monsieur” es distingeixen per la seva forma navegant oversize d’inspiració vintage. La muntura ultra fina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls acolorits. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres de sol Dior Montaigne SS20

Les ulleres de sol “Dior 30 Montaigne” són les més actuals, presentades en la desfilada Primavera-Estiu 2020, les ulleres de sol 30 Montaigne revelen un estil atrevit que es caracteritza per la forma oversize quadrada. La muntura d’acetat negre està adornada amb un logotip funcional de metall daurat. Una muntura que representa tota una declaració d’estil Dior.

Ulleres de Sol Illesteva, les millors novetats per a aquesta primavera estiu 2020.

Presentem la nova col·lecció d’Ulleres de Sol Illesteva, acabada de portar de de el centre de Nova York i insiprada a tot el món, amb estils directes i fascinants. Enguany Illesteva ens soprende amb un producte infinitament modern i apassionant. T’avancem les millors ulleres de sol illesteva per a aquesta temporada.

Ulleres Illesteva: espiritu fresc i relaxat neoyorkino.

Illesteva presenta noves formes i reinventa altres com la icona Leonard amb colors més complets. Has revisat tots els colors? Cerca el teu estil favorit i les diferents formes que t’ofereix una de les marques de moda en el sector.

Nous colors Illesteva, noves formes.

Les ulleres de sol Illesteva són emblemàtiques i la nova col·lecció mostra un estil similar amb una sèrie de millores: major elegància i major comoditat gràcies a les seves patilles més curtes i un millor ajust en el pont.

Ulleres de sol Illesteva 2020

La marca Illesteva ens deixa més models per a la seva nova col·lecció 2020, cerca entre tots els models d’Ulleres de Sol a través del següent enllaç.

lool Eyewear Stereotomic, el millor de la nova col·lecció 2020

lool Eyewear Stereotomic
Presentem la nova col·lecció d’Ulleres Graduades lool Eyewear. Una magnifica creació anomenada Stereotomic. Amb una aparença audaç i lleugera en tons negres.

lool Stereotomic: Lleuger i Audaç​

lool Eyewear Stereotomic

La lleugeresa de la làmina de metall de 0,5 mm i les formes geomètriques dures encarna el futurisme d’avantguarda d’aquesta col·lecció.

lool Stereotomic, peces de luxe contemporànies.

Les Ulleres Graduades lool són lleugeres i funcionals com a mostra la seva frontissa sense caragols patentada.

Dissenyat per a boutiques de moda i òptiques d’alta gamma amb una gran apreciació del disseny únic i la personalitat arquitectònica dins de cada peça.

Ulleres de sol lool Eyewear SS20

La marca lool Eyewear també ens sorprèn amb la seva nova col·lecció d’Ulleres de Sol “Non Stop City”. Una inspiració que prové de la cultura del club, les grans ciutats contemporànies i el món de les ombres.

Ulleres Oakley Sutro Eyeshade, amor a primera vista.

Inspirada en els 35 anys d’història de Oakley amb Eyeshade, la col·lecció connecta els colors del passat amb els estils progressius del present per a obrir el camí al futur.

Per fi ens tornem a trobar Oakley Sutro Eyeshade

1984

2020

Oakley™ Sutro redefineix l’aspecte de les ulleres de rendiment esportiu tradicionals. Inspirada en la vida diària dels ciclistes urbans, la pantalla alta crea un aspecte cridaner i versàtil, protegeix de les inclemències del temps i millora la visió amb la tecnologia de lents Prizm™, alhora que inspira als esportistes a moure’s amb seguretat i fluïdesa al llarg del dia.

Oakley Sutro Eyeshade, torna una història d'amor del 84.

Totes les característiques de les ulleres Sutro Eyeshade Origins Collection:

 • El lleuger material O Matter™ de la muntura proporciona durabilitat i comoditat durant tot el dia.
 • Les plaquetes nasals de Unobtainium® augmenten l'agarri amb la transpiració i ajuden a mantenir les ulleres segures en el seu lloc.
 • Les lents Prizm™ estan dissenyades per a enriquir el color, el contrast i els detalls.

Oakley Sutro, un amor del qual no escaparàs.

Lents amb tecnologia Prizm™ estan dissenyades per a millorar els colors i el contrast i que així puguis veure amb més detall i detectis tots els obstacles del camí. Junts, tindrem un futur brillant.

LES ULLERES DELS OSCARS 2020

La 92a edició dels Oscars ens ha deixat veure ulleres de sol i ulleres graduades de disseny i actuals, dignes de qualsevol estrella del setè art, ja sigui en el photocall, la catifa vermella, la gala, els propis films o els guardonats han deixat el que nosaltres considerem les millors ulleres d’aquesta edició dels Oscars 2020. Descobreix les ulleres com a millor accessori de repartiment en cadascuna de les categories dels premis Oscars 2020.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actor

JOAQUIN PHOENIX – Millor Actor per “El Joker”.

L’estil Original Wayfarer ocupen el premi al Millor Actor, sent les ulleres de sol més venudes de la història. Apareixen per primera vegada en 1952, Les Ray·Ban RB2140 Wayfarer de la mà de John Lennon, Bob Dylan, James Dean, John F.Kennedy, Roy Orbison i Andy Warhol.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actriu

RENÉE ZELLWEGER – Millor Actriu per “Judy”.

L’estil Cat Eye ocupen el premi a la Millor Actriu, sent les ulleres de sol més elegants i venudes d’aquesta temporada. L’estil utilitzat per Renée Zellweger és tendència enguany i és perfecte per a looks informals amb un toc sensual i de glamur.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Director

BONG JOON HO – Millor Director per “Paràsits”.

L’estil Rectangular ocupen el premi al Millor Director, sent un estil molt elegant i sofisticat. Les ulleres de sol Cutler and Gross destaquen per la seva artesania italiana amb un estil fresc. La creativitat aplicada en la creació fa els models únics i amb un estil extraordinari.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actor Secundari

BRAD PITT – Millor Actor de repartiment per “Érase una vegada a Hollywood”.

L’estil Aviador aquesta present en “Érase una vegada a Hollywood” i ocupen el premi al Millor Actor de Repartiment. L’estil Aviador es remunta a una història de més de 50 anys, sent l’estil més atemporal i vinculat als orígens dels pilots d’aviació.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actriu Secundària

LAURA DERN – Millor Actriu de repartiment per “Història d’un matrimoni”.

L’estil Round ocupen el premi a la Millor Actriu de Repartiment, sent les ulleres de sol més clàssiques del moment. Les ulleres de sol Oliver Peoples són inspiradores i sofisticades alhora. Amb gran atenció als detalls, els models de la marca et permeten expressar la teva individualitat.

Aquesta ha estat la llista d’Ulleres Guanyadores dels Premis Oscar 2020 per a Bassol Optic, amb la representació de les pel·lícules més importants de la gala. Descobreix que ulleres seran les protagonistes en el teu dia a dia i millor accessori de repartiment de la teva vida.

Les ulleres favorites de James Bond, marca Barton Perreira.

Les ulleres favorites de James Bond, marca Barton Perreira.

Daniel Craig protagonitza el seu últim film com a agent secret 007 del servei d’intel·ligència britànic MI6, anomenat “No Time To Die”. Ha estat en aquest rodatge del film número 25 de la saga on hem vist a l’actor Daniel Craig usant les Ulleres de sol Barton Perreira Joe. Una muntura de color negre i lents grises vintage que veurem com les usa en la seva última participació com a actor de James Bond.

Barton Perreira Joe, últimes ulleres de James Bond.

Ulleres Jame Bond 007 | Joe 007 Black / Vintage Grey 

Les ulleres Barton Perreira Joe 007 inclouen:

 • CAIXA DE LUXE 007 AMB TARGETA D'AUTENTICITAT.
 • ESTOIG PLEGABLE EDICIÓ 007.
 • ISARD DE NETEJA.

Barton Perreira Norton, edició James Bond 007.

Ulleres Jame Bond 007 | Norton (50) 007 CHESTNUT / BOTTLE GREEN

Les ulleres Barton Perreira Norton 007 inclouen:

 • CAIXA DE LUXE 007 AMB TARGETA D'AUTENTICITAT.
 • ESTOIG PLEGABLE EDICIÓ 007.
 • ISARD DE NETEJA.

Barton Perreira Courtier, edició James Bond 007.

Ulleres Jame Bond 007 | COURTIER (55) 007 MATTE DUSK / PEWTER / SMOLDER (AR)

Les ulleres Barton Perreira Courtier 007 inclouen:

 • CAIXA DE LUXE 007 AMB TARGETA D'AUTENTICITAT.
 • ESTOIG PLEGABLE EDICIÓ 007.
 • ISARD DE NETEJA.

KALEOS RATIONALISM. Nova Col·lecció Ulleres Kaleos.

La marca KALEOS presenta la seva nova col·lecció anomenada Rationalism, inspirada en el racionalisme, una tendència que explora les formes arquitectòniques de principis del segle XX. Fruit d’aquesta inspiració Kaleos ha creat una selecció d’ulleres minimalistes i modernistes.

Ulleres Kaleos Rationalism per a Home

Et presentem les formes més destacades de la nova col·lecció KALEOS RATIONALISM per a Home, ulleres d’acetat, titani i fetes a mà.

Ulleres Kaleos Rationalism per a Dona

Et vam mostrar la selecció d’ulleres més destacades de la nova col·lecció KALEOS RATIONALISM per a Dona, ulleres d’acetat, titani i fetes a mà.