CITA PRÈVIA ONLINE – RESERVA LA TEVA HORA EN BASSOL OPTIC

Tenim moltes ganes d’atendre’t de nou. Hem implementat tots el protocols sanitaris perquè la teva experiència en Bassol Optic sigui totalment segura. Realitzem una contínua esterilització dels productes, espais i maquinària.

Tot el que vols saber abans de venir a Bassol Optic.​

Si, tenim moltes ganes de tornar a veure’t així que ja pots venir a Bassol optic, però abans revisa els horaris disponibles en cada centre. Recorda que has de sol·licitar cita prèvia per a les teves revisions i compres.

Si, hem implementat tot el protocol de prevenció per a preservar la salut de tots. Les nostres ulleres i maquinària són esterilitzades després de cada ús mitjançant llum ultraviolada UVC i productes de desinfecció específics. Cada centre en finalitzar el dia s’esterilitza mitjançant sistemes d’Ozonització que garanteixen el 100% de seguretat ambiental.

Actualment només podem atendre’t si has sol·licitat Cita Prèvia Online, perquè hem de desinfectar tot el material utilitzat després de cada visita per als supòsits indicats anteriorment. Intentem evitar l’espera fora de l’establiment ja que dins tindrem un aforament limitat fins que finalitzi l’episodi de contagi per COVID-19. Si el teu cas no compleix amb un dels tres supòsits per a demanar hora, contacta’ns per Whatsapp o Tel. al número 691 598 413 o a l’email info@opticabassol.com i buscarem la millor solució.

Sí, tots els nostres proveïdors han adaptat els seus fabriques per a complir amb les normes de seguretat i higiene requerides i la majoria estan servint amb normalitat.

Si. Pots provar-te ulleres sense cap problema, ja que les nostres ulleres seran desinfectades després de cada ús per un sistema de neteja UVC i els nostres espais ozonizats dues vegades al dia. D’aquesta manera, qualsevol partícula suspesa en l’aire, tant virus com bacteris, queden eliminades totalment.

Si, pots realitzar la teva revisió de lents de contacte sense cap problema, recorda que hauràs de reservar la teva cita online o telefònicament.

No és necessari. Si el que necessites és una reposició de les lents de contacte que ja utilitzes, contacta’ns per mail a info@opticabassol.com o Whatsapp al 691 598 413 i te les enviarem a casa en 4-5 dies. O pots recollir-les a la teva botiga habitual sense cita prèvia.

Pots venir sense cita prèvia però a causa de l’aforament limitat a l’interior dels nostres centres tal vegada hauràs d’esperar el teu torn. Contacta’ns i intentarem donar-te la millor solució.

JA POTS VENIR SENSE CITA PRÈVIA però a causa de l’aforament limitat a l’interior dels nostres centres tal vegada hauràs d’esperar el teu torn. Si ho desitges podem enviar-t’ho a casa.

SI UN PRODUCTE ES TROBA ONLINE EVITA VENIR A BOTIGA

Si necessites un article o més informació d’un producte de la nostra Botiga Online, només has d’enviar un email i atendrem la teva sol·licitud.

ATENCIÓ AL CLIENT

Telèfon

931 79 07 16

PAGAMENTS SEGURS​

VISA

Pagament Segur per Targeta

PayPal

Envia els diners a info@opticabassol.com

Transferència Bancària

ES27 0081 1596 8500 0100 1604