5 PASSOS PER GRADUAR ULLERES GRADUADES I PROGRESSIVES

Bassol Optic Online et permet graduar unes ulleres graduades genials que s’adapten perfectament a l’usuari sense que sigui necessari comptar amb cap tipus de coneixement en Òptica. Abans de començar, si us plau, fes un cop d’ull al nostre catàleg de Ulleres Graduades per trobar el millor disseny o la millor muntura que s’adapti al teu rostre. Si necessites ajuda per triar les teves ulleres graduades pots llegir juny CONSELLS PER TRIAR TEUS ULLERES GRADUADES.

NOMÉS 2019, HEM GRADUAT MÉS DE 3.000 ULLERES, CONFIA EN ELS NOSTRES ÒPTICS.

Recorda que només un oftalmòleg o un òptic optometrista poden graduar ulleres i determinar la graduació que necessites. No oblidis fer-ho cada any. Els nostres òptics estan a la teva disposició en qualsevol dels nostres establiments per a graduar-la vista i aconsellar-te sobre el tipus de correcció que necessites, no dubtis a consultar-los.

93 179 07 16

1. Com graduar ulleres graduades online?

A la fitxa del producte de Ulleres Graduades trobaràs el botó “TRIAR GRADUACIÓ“. Seleccionant aquest botó entrarem a configurar la nostra ullera graduada.

*Si fa clic sobre el botó Afegeix a la cistella, no podrà triar els seus lents i anirà directe a comprar el producte sense prescripció.

** Si l’opció TRIAR GRADUACIÓ no ens apareix a la fitxa del producte és degut a que les ulleres seleccionades no permet la seva graduació.

Triar les Ulleres Graduades.
Procés de Graduació 20%

2. Escollir el tipus de recepta per als teus ulleres graduades.

Si heu fet clic sobre el botó “Triar Graduació“, disposarà de 2 opcions que li permetran personalitzar el tipus de focus de les seves Ulleres Graduades. Podrà afegir una opció, Monofocal o Progressiu depenent del camp de visió que necessiti en la seva recepta.

2.1 Ulleres Graduades amb Lents Monofocals

Seleccionarem Monofocal per a un camp de visió (prop o lluny) o de lectura.

Opció 1. Lents INDO Monofocal Estàndard

Per defecte selecciona aquesta gamma de lent. Entre els seus beneficis les lents orgàniques INDO fabricades a Espanya compten amb antirreflexant i endurit de qualitat superior. Ofereix un major confort visual i transparència que la lent bàsica.

Opció 2. Lents ZEISS Monofocal Premium

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat als teus lents monofocals. Una qualitat premium amb antirreflexant DuraVision Platinum, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta, així com lents més transparents, lleugeres i fàcils de netejar.

2.2 Ulleres Graduades amb Lents Progressives

Seleccionarem Progressiu per veure bé en totes les distàncies, lluny, intermèdia i prop.

Amb aquest tipus de lent evita haver de canviar d’ulleres en diferents camps de visió, ja sigui per a lluny, intermèdia o prop.

Opció 1. Lents INDO Progressives Estàndard

En el cas d’haver seleccionat el tipus de focus Progressiu, tindrem aquesta opció seleccionada per defecte. Els beneficis d’aquesta Lent Made in Spain són la visió confortable a totes les distàncies i fàcil adaptació, així com antirreflexant i endurit de qualitat superior.

Opció 2. Lents ZEISS Progressives Premium

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat als teus lents progressives. Una qualitat premium amb visió perfecta en totes les distàncies, 100% adaptació garantida, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta.

Escollir el tipus de recepta i qualitat
Procés de Graduació 40%

3. Afegir els tractaments a les ulleres graduades.

Un cop realitzada la selecció del tipus de focus tant Monofocal com Progressiu i triada la qualitat de la nostra lent, llavors podrem afegir els diferents tractaments específics que recomanem. El sistema permet combinar-los segons les opcions del fabricant:

Lents amb filtre de llum Blava per Ús amb Ordinador

Beneficis per a l’usuari:

Protecció per als teus ulls davant la llum blava emesa per Ordinadors, Tablets i Smartphones.

Garanteix una visió relaxada fins i tot davant d’una quantitat elevada de llum blava.

Redueix l’estrès visual, la fatiga ocular, el mal de cap i problemes de son ocasionats per la llum blava.

Lents fotocromàtiques per Utilització a Exteriors

Beneficis per a l’usuari:

Les lents s’enfosqueixen en exteriors i s’aclareixen en interiors, de manera que gaudiràs d’una ullera graduada i una ullera de sol en una sola muntura.

S’adapten ràpidament als canvis de llum per oferir més funcionalitat en el dia a dia.

Ofereixen un 100% de protecció contra la radiació solar UV nociva.

Lents específiques per a Ús en Conducció

Beneficis per a l’usuari:

Millor visió en condicions de poca llum.

Disminució dels enlluernaments produïts pels cotxes i els llums del carrer.

Visió precisa de la carretera, del quadre de comandaments, mirall retrovisor i miralls retrovisors laterals.

Afegir els tractaments
Procés de Graduació 60%

4. Introdueix les dades de graduació de la teva recepta.

Un cop avançat el procés de lents i havent fet clic en Comanda podrem introduir les dades de la nostra graduació. Recorda que només un òptic o optometrista pot emetre aquesta informació.

Si no aconsegueixes introduir aquestes dades, pots pujar un arxiu i nosaltres ho revisarem personalment.

* 1. El camp Addició és obligatori per Ulleres Graduades amb Lents Progressives. En el cas de graduar Lents Monofocals apareixerà desactivat.

* 2. El camp Distància pupil·lar és obligatori per a graduar qualsevol lent, ja sigui Monofocal o Progressiva. Si ho desconeix pot llegir Com mesurar la teva distància interpupil·lar?

Introduir Dades de graduació
Procés de Graduació 80%

5. Reduir el gruix de les teves lents graduades

En relació a les dades introduïdes en l’apartat de les dades de graduació, et recomanarem un indice de reducció per als teus lents graduades. En qualsevol cas, sempre podràs seleccionar un major índex de reducció al aconsellat, obtenint unes lents més fines i lleugeres.

Continuarem amb el procés fent clic al botó COMPRAR.

Reduir el gruix i Nom
Procés de Graduació 100%

Com a últim detall, el sistema permet Guardar les dades de graduació amb el Perfil de graduació, podent utilitzar un mateix compte per a realitzar diverses receptes diferents.

Afegirem el Nom del perfil i estarà disponible al nostre espai personal per consultar-lo.

Amb aquest punt hauríem nostres Ulleres Graduades de manera senzilla i ràpida, només hauríem de procedir al pagament de les mateixes.

Aquest mateix procés de configurar unes ulleres graduades també permet fer-ho per Ulleres de Sol Graduades.