LES ULLERES DELS OSCARS 2020

La 92a edició dels Oscars ens ha deixat veure ulleres de sol i ulleres graduades de disseny i actuals, dignes de qualsevol estrella del setè art, ja sigui en el photocall, la catifa vermella, la gala, els propis films o els guardonats han deixat el que nosaltres considerem les millors ulleres d’aquesta edició dels Oscars 2020. Descobreix les ulleres com a millor accessori de repartiment en cadascuna de les categories dels premis Oscars 2020.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actor

JOAQUIN PHOENIX – Millor Actor per “El Joker”.

L’estil Original Wayfarer ocupen el premi al Millor Actor, sent les ulleres de sol més venudes de la història. Apareixen per primera vegada en 1952, Les Ray·Ban RB2140 Wayfarer de la mà de John Lennon, Bob Dylan, James Dean, John F.Kennedy, Roy Orbison i Andy Warhol.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actriu

RENÉE ZELLWEGER – Millor Actriu per “Judy”.

L’estil Cat Eye ocupen el premi a la Millor Actriu, sent les ulleres de sol més elegants i venudes d’aquesta temporada. L’estil utilitzat per Renée Zellweger és tendència enguany i és perfecte per a looks informals amb un toc sensual i de glamur.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Director

BONG JOON HO – Millor Director per “Paràsits”.

L’estil Rectangular ocupen el premi al Millor Director, sent un estil molt elegant i sofisticat. Les ulleres de sol Cutler and Gross destaquen per la seva artesania italiana amb un estil fresc. La creativitat aplicada en la creació fa els models únics i amb un estil extraordinari.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actor Secundari

BRAD PITT – Millor Actor de repartiment per “Érase una vegada a Hollywood”.

L’estil Aviador aquesta present en “Érase una vegada a Hollywood” i ocupen el premi al Millor Actor de Repartiment. L’estil Aviador es remunta a una història de més de 50 anys, sent l’estil més atemporal i vinculat als orígens dels pilots d’aviació.

Les ulleres a l'Oscar: Millor Actriu Secundària

LAURA DERN – Millor Actriu de repartiment per “Història d’un matrimoni”.

L’estil Round ocupen el premi a la Millor Actriu de Repartiment, sent les ulleres de sol més clàssiques del moment. Les ulleres de sol Oliver Peoples són inspiradores i sofisticades alhora. Amb gran atenció als detalls, els models de la marca et permeten expressar la teva individualitat.

Aquesta ha estat la llista d’Ulleres Guanyadores dels Premis Oscar 2020 per a Bassol Optic, amb la representació de les pel·lícules més importants de la gala. Descobreix que ulleres seran les protagonistes en el teu dia a dia i millor accessori de repartiment de la teva vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *