La Revolució Digital en l'Òptica​

En Bassol Optic portem més de 20 anys oferint una gran varietat de solucions òptiques tant en Ulleres com en Lents Graduades o Lents de Contacte. Durant aquest temps que portem prestant els nostres serveis d’Òptica, hem viscut un procés transformador, avui volem explicar-te el procés de Revolució Digital que ha sofert l’Òptica i els canvis que hem dut a terme.

Què és la Revolució Digital?​

La Revolució Digital consisteix a agregar una nova tecnologia al sector, si bé abans coneixíem la mecànica, l’analògica i l’electrònica, una nova tecnologia Digital s’adoptarà en algunes ocasions com a indiscutible.

La Tecnologia Digital s’iniciarà a la fi dels 70 amb les primeres computadores digitals i els primers registres digitals que es mantenen vigents en l’actualitat. La Revolució Digital va marcar el començament de l’Era de la informació.

Com ens afecta la Revolució Digital?​

El sector de l’Òptica igual que el sector de l’Automòbil, ha sofert la Revolució Digital o per a alguns experts també anomenada Tercera Revolució Industrial.

En les últimes dues dècades, la Revolució Digital ens ha fet participis d’una sèrie d’eines:

Els telèfons mòbils es converteixen tan importants com els ordinadors, fins i tot arriba a prohibir-se el so en uns certs contextos com a exàmens, reunions o sales de cinema.

Els missatges de text es converteixen en un fenomen cultural i s’estable com canal de comunicació.

Amb aquests primers elements iniciem la Revolució Digital i comencem a revolucionar el món i la societat fins a l’última dècada.

Avui dia l’ús generalitzat de Internet, Smarthpones, Tauletes, Aplicacions, Xarxes Socials o SmartTV, s’han convertit en el format estàndard per a la comunicació digital.

Què estem fent en Bassol Optic?​

La Revolució Digital no ens ha enxampat per sorpresa, des de fa més de 10 venim oferint una sèrie de mesures, totes elles incorporen la Tecnologia Digital i garanteixen l’accés total a qualsevol dels serveis de Bassol Optic.

Ecommerce: Internet - Smarthpones - Tablets

Amb un recorregut de més de 10 anys en Internet, nostre Ecommerce  www.opticabassol.com presenta un estat madur i és accessible per Ordinador, Smarthpone o Tauletes.

A través d’aquest canal oferim els mateixos serveis que en el punt de venda físic:

Ulleres Graduades

Gradua les teves Ulleres amb la seguretat de tenir un Òptic Online en Bassol Optic.

Ulleres de Sol

Tens disponible un catàleg de més de 15.000 Ulleres de Sol.

Lents de Contacte

Les mateixes lents de contacte que en l’Òptica amb els avantatges d’Online.

Xarxes Socials: Facebook - Instagram - WhatsApp

Les Xarxes Socials ens permeten tenir un impacte positiu en la comunicació de les marques i l’atenció al client. Particularment mentre revisem les Xarxes Socials o tractem un WhatsApp, et mantindrem informat de manera fiable.

Facebook:

Instagram

WhatsApp

Com puc comprar unes Ulleres Graduades?

La nostra Òptica Online et permet configurar unes ulleres graduades genials que s’adapten perfectament a l’usuari sense que sigui necessari comptar amb cap mena de coneixement en Òptica. Abans de començar, si us plau, dóna un cop d’ull a nostre catalogo d’Ulleres Graduades per a trobar el millor disseny o la millor muntura que s’adapti al teu rostre.

NOMÉS EN 2020, HEM GRADUAT MÉS DE 5.000 ULLERES, CONFIA EN ELS NOSTRES ÒPTICS.​

Recorda que només un oftalmòleg o un òptic optometrista poden graduar la vista i determinar la graduació que necessites. No oblidis fer-ho cada any. Els nostres òptics estan a la teva disposició en qualsevol dels nostres establiments per a graduar-te la vista i aconsellar-te sobre la mena de correcció que necessites, no dubtis a consultar-los.

1. Com comprar ulleres graduades online?

En la fitxa del producte d’Ulleres Graduades trobaràs el botó “TRIA LES TEVES LENTS”. Seleccionant aquest botó entrarem a configurar nostra Ullera Graduada.

*Si fa clic sobre el botó Agregar al Carret, no podrà triar les seves lents i anirà directe a comprar el producte sense prescripció.

*Si l’opció TRIA LES TEVES LENTS no ens apareix en la fitxa del producte és pel fet que la ullera seleccionada no permet la seva graduació.

2. Triar el tipus de recepta per a les teves ulleres graduades.​

Si ha fet clic sobre el Botó “Tria les teves Lents”, disposarà de 2 opcions que li permetran personalitzar el tipus de focus de les seves Ulleres Graduades. Podrà afegir una opció, Monofocal o Progressiu depenent del camp de visió que necessiti en la seva recepta.

2.1 Ulleres Graduades amb Lents Monofocales​

Seleccionarem Monofocal per a un camp de visió (a prop o lluny) o de lectura.

Opció 1. Lents INDO Monofocal Estàndard​

El sistema per defecte selecciona aquesta gamma de lent. Entre els seus beneficis les Lents orgàniques INDO fabricades a Espanya compten amb antireflexant i endurit de qualitat superior. Ofereix un major confort visual i transparència que la lent bàsica.

Opció 2. Lents ZEISS Monofocal Premium​

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat a les teves lents monofocales. Una qualitat premium amb antireflexant DuraVision Platinum, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta, així com lents més transparents, lleugeres i fàcils de netejar.

2.2 Ulleres Graduades amb Lents Progressives​

Seleccionarem Progressiu per a veure bé en totes les distàncies, lluny, intermèdia i a prop. Amb aquesta mena de lent evita haver de canviar d’ulleres en diferents camps de visió, ja sigui per a lluny, intermèdia o a prop.

Opció 1. Lents INDO Progressives Estàndard​

En el cas d’haver seleccionat el tipus de focus Progressiu, tindrem aquesta opció seleccionada per defecte. Els beneficis d’aquesta Lent Made in Spain són la visió confortable a totes les distàncies i fàcil adaptació, així com antireflexant i endurit de qualitat superior.

Opció 2. Lents ZEISS Progressives Premium​

Aquest punt permet afegir la màxima qualitat a les teves lents progressives. Una qualitat premium amb visió perfecta en totes les distàncies, 100% adaptació garantida, protecció UV400nn dels ulls i la pell que els envolta.

3. Afegir els tractaments a les teves ulleres graduades.​

Una vegada realitzada la selecció de la mena de focus tant Monofocal com a Progressiu i triada la qualitat de la nostra lent, llavors podrem afegir els diferents tractaments específics que recomanem. El sistema permet combinar-los segons les opcions del fabricant:

Lents a filtre de llum Blava per a Ús amb Ordinador​

Beneficis per a l’usuari:

Protecció per als teus ulls enfront de la llum blava emesa per Ordinadors, Tauletes i Telèfons intel·ligents.

Garanteix una visió relaxada fins i tot davant una quantitat elevada de llum blava.

Redueix l’estrès visual, la fatiga ocular, el mal de cap i problemes de somni ocasionats per la llum blava.

Lents fotocromàtiques per a Ús en Exteriors​

Beneficis per a l’usuari:

Les lents s’enfosqueixen en exteriors i s’aclareixen en interiors, pel que gaudiràs d’una porta mala sort graduada i una porta mala sort de sol en una sola muntura.

S’adapten ràpidament als canvis de llum per a oferir més funcionalitat en el dia a dia.

Ofereixen un 100% de protecció contra la radiació solar UV nociva.

Lents específiques per a Ús en Conducció​

Beneficis per a l’usuari:

Millor visió en condicions de poca llum.

Disminució dels enlluernaments produïts pels cotxes i les llums del carrer.

Visió precisa de la carretera, del quadre de comandaments, mirall retrovisor i miralls retrovisors laterals.

4. Introdueix les dades de graduació de la teva recepta.​

Una vegada avançat el procés de lents i havent fet clic a Realitzar Comanda podrem introduir les dades de la nostra graduació. Recorda que només un òptic o optometrista pot emetre aquesta informació. Si no aconsegueixes introduir aquestes dades, pots pujar un arxiu i nosaltres el revisarem personalment.

*1. El camp Addició és obligatori per a Ulleres Graduades amb Lents Progressives. En el cas de graduar Lents Monofocales apareixerà desactivat.

*2. El camp Distància pupil·lar és obligatori per a graduar qualsevol lent, ja sigui Monofocal o Progressiva. Si ho desconeix pot llegir: Com mesurar la teva distància interpupil·lar?

5. Reduir el gruix de les teves lents graduades​

En relació a les dades introduïdes en l’apartat de les dades de graduació, et recomanarem un indexi de reducció per a les teves lents graduades. En qualsevol cas, sempre podràs seleccionar un major indexi de reducció a l’aconsellat, obtenint unes lents més fines i lleugeres.

Continuarem amb el procés fent clic en el botó COMPRAR.

Com a últim detall, el sistema permet Guardar les dades de graduació amb el Perfil de graduació, podent utilitzar un mateix compte per a realitzar diverses receptes diferents.

Agregarem el Nom del perfil i estarà disponible en el nostre espai personal per a consultar-lo.

Amb aquest punt tindríem les nostres Ulleres Graduades de manera senzilla i ràpida, només hauríem de procedir al pagament d’aquestes.

Aquest mateix procés de configurar unes ulleres graduades també permet fer-ho per a Ulleres de Sol.