Característiques i usos de les Lents Graduades​

Bassol Optic ofereix una gran varietat de solucions diferents en Lents Graduades, és igual si necessita unes lents monofocals o progressives, el nostre equip d’òptics sempre tindrà la solució adequada per a corregir la visió. A més d’oferir-te la millor solució, volem explicar-te els diferents filtres o tractaments especials per a augmentar la teva qualitat i comoditat visual sense importar el problema de visió.

Tractament ZEISS DuraVision® Platinum.

Les lents d’alta qualitat requereixen tractaments també de la màxima qualitat quant a la protecció, als complements o al disseny. Per aquest motiu, oferim la tecnologia capdavantera com la de DuraVision® Platinum, el tractament més resistent de la història.

La tecnologia DuraVision®*Platinum ofereix lents graduades de màxima qualitat. ZEISS DuraVision ® Platinum és el tractament de primer nivell que, a més d’aportar excel·lents propietats antireflexants, ofereix qualitat premium per a aconseguir la protecció definitiva que fa que les lents ZEISS siguin extremadament sòlides i resistents.

Les necessitats diàries reclamen lents dures, resistents a la brutícia que siguin fàcils de netejar.Aquesta és la raó per la qual s’ofereixen els tractaments antireflexants resistents, encara que la qualitat d’aquests tractaments pot variar considerablement.

 

Aquestes lents dures i lleugeres són molt sòlides, resistents a la brutícia i fàcils de netejar, al mateix temps que ofereixen unes propietats antireflexants extraordinàries. Un sistema integrat de capes compactades mitjançant irradiació amb ions dóna com a resultat una superfície de lent que és tres vegades més dura que la generació anterior de lents orgàniques.

1. Més robustes

Les noves lents DuraVision® Platinum són tres vegades més dures que la generació anterior de lents dures de plàstic amb tractament antirreflejante i un 35% més dures que les lents minerals amb tractament antireflexant.

2. Resistents a la brutícia

La cinquena capa antiestàtica patentada prevé la formació d’electricitat estàtica. Com ni la pols ni la pelussa són atretes cap a la superfície de la lent, aquestes romanen netes durant més temps.

3. Molt fàcils de netejar

La superfície extremadament llisa facilita la neteja. Les lents amb angles de contacte alts repel·leixen millor l’oli i l’aigua. Tenen un angle de contacte superior a 110° (normalment 95°).

4. Propietats antireflexants

Un nou color de reflex blau, menys perceptible, augmenta la reflectància lumínica de la lent, el resultat de la qual és una visió encara millor. Mostren un 20% menys que les lents convencionals.

Tractament ZEISS DuraVision® BlueProtect.

ZEISS DuraVision ® BlueProtect és un tractament desenvolupat específicament per a aquells que passen la major part del temps en interiors i estan exposats a la llum blava-violeta dels LED i de les pantalles de televisió, ordinadors o tauletes.

Les lents acolorides o fotosensibles absorbeixen part de la llum blava-violeta.

ZEISS DuraVision® BlueProtect reflecteix part de la llum blava-violeta.

DuraVision® BlueProtect - la solució per a les activitats en interiors

ZEISS DuraVision® BlueProtect reflecteix parts de la llum blava-violeta emesa per aquestes fonts, evitant que penetri llum en l’ull.
El tractament de ZEISS redueix la transmissió en l’espectre de 380–455 nm (risc de llum blava) a un IBP de 15, al mateix temps que manté un elevat nivell de transmissió per sobre de 460 nm.

Tractament ZEISS DuraVision® DriveSafe.

Els enlluernaments poden suposar un risc, ja que redueixen la visibilitat dels objectes i la sensibilitat de l’ull al contrast. En particular quan es condueix de nit, l’elevada intensitat de llum dels fars davanters dels cotxes amb xénon o LED pot irritar els ulls.

Amb les lents ZEISS DriveSafe, ZEISS introdueix una nova categoria de lent per a ús diari. S’ha dissenyat específicament per a satisfer les necessitats de la visió de persones que desitgen sentir-se més segures i més còmodes a l’hora de conduir amb les seves lents d’ús diari.

ZEISS ha desenvolupat una lent d’ús diari basada en tres elements per a fer la conducció més segura i més còmoda.

La Tecnologia Luminance Design de ZEISS considera la grandària de la pupil·la en situacions de poca llum.

El tractament ZEISS DuraVision DriveSafe redueix la percepció d’enlluernament en fins a un 64%.

Una zona de visió intermèdia fins a un 43% major per a facilitar el canvi d’enfocament entre el quadre de comandaments i els miralls. I una zona des de lluny fins a un 14% major per a una visió més àmplia de la carretera.

Millor visió en condicions de poca llum per a una conducció més segura i més còmoda en la carretera.

Reducció de l’enlluernament a la nit provocat pels vehicles en direcció contrària o l’enllumenat públic.

Visió nítida de la carretera, el quadre de comandaments, el retrovisor i els miralls laterals.

Tecnologia UVProtect ZEISS en Lents Transparents.​

La radiació UV està sempre present. Tot l’any, tot el dia, tant a l’hivern com a l’estiu, en temps assolellat i fins i tot en dies ennuvolats. Els raigs UV tenen alguns efectes positius en les persones, per exemple, estimula la producció de vitamina D. Lamentablement, l’exposició prolongada als raigs UV també suposa regs greus per a la salut.

Protecció UV Parcial

Protecció UV Total (Zeiss)

 • Les lents transparents amb UVProtect de Zeiss s'enfosqueixen quan es fotografien a través d'una cambra UV.
 • La protecció UV de ZEISS estableix un estàndard en el sector oferint un nivell de protecció UV equiparable al de les ulleres de sol de fins a 400 nm en els materials de les lents transparents.
 • Protecció UV total dels ulls i la pell que els envolta.
 • Les lents transparents per a ulleres d'ús diari ofereixen la mateixa protecció UV que les ulleres de sol de primera qualitat.

No posi en risc la seva salut ocular.

L’exposició contínua a la radiació UV no sols és perjudicial per a la pell, també pot causar danys oculars. Amb el temps, pot causar diversos tipus de malalties oculars i accelerar l’envelliment del teixit al voltant dels ulls.

Fotoqueratitis

Cremada de la còrnia provocada per l’exposició excessiva als raigs UV.

Cataractes

Opacitat del cristal·lí, generalment deguda a una exposició excessiva a la llum UV.

Fotoenvelliment

L’envelliment de la pell de les parpelles fa que la pell sigui més gruixuda i es generin arrugues molt marcades.

Lents polaritzades de ZEISS.

Els enlluernaments poden tenir un impacte negatiu en la nostra visió, particularment mentre conduïm.
Per sort tenim una solució efectiva: les lents per a ulleres de sol amb filtre polaritzat de ZEISS contraresten aquest efecte de manera fiable.

Els avantatges per a l'usuari​

 • Filtre de polarització per a evitar els molestos reflexos.
 • Major protecció enfront de l'enlluernament.
 • 100% de protecció solar enfront dels raigs UV.
 • Lleugera i còmoda de portar.
 • Atractiva gamma de colors amb els avantatges del color.
 • Millora del contrast per a oferir-li una experiència visual única.
 • Ofereixen una visió més nítida, els contorns estan més definits.

Color: marró 85%

Color: gris 85%

Color: gris verdós 85%

ZEISS PhotoFusion. Les lents fotocromàtiques premium.

Les lents fotocromàtiques que reaccionen amb rapidesa als canvis de llum. PhotoFusion va ser creada pels experts de ZEISS per a complir el desig dels clients de comptar amb lents fotosensibles que s’enfosquissin i aclarissin amb major rapidesa.

Els avantatges per a l'usuari​

 • Funcionalitat: Les lents PhotoFusion s'adapten ràpidament als canvis de llum per a oferir més funcionalitat en el dia a dia.
 • Comoditat: Les lents PhotoFusion són molt clares en interiors i molt fosques en exteriors, a plena llum, per la qual cosa ofereixen una visió òptima en tot moment.
 • Protecció: Les lents PhotoFusion ofereixen un 100% de protecció contra la radiació solar UV nociva.
 • Durabilitat: Les lents PhotoFusion conserven el seu efecte fotosensible durant molt de temps.
 • Consistència del color: Les lents PhotoFusion mostren una excel·lent consistència del color que garanteix un aspecte atractiu en qualsevol estat de la lent.

Enfosquiment ràpid. Aclarit ràpid.

Les lents PhotoFusion s’adapten ràpidament als canvis de llum. Les lents d’índex mitjà i elevat s’aclareixen fins a dues vegades més ràpidament i s’enfosqueixen fins a un 20% més ràpidament que les antigues lents fotocromàtiques de ZEISS.

Visió còmoda.

En interiors, les lents PhotoFusion són molt clares, mentre que l’exterior, es tornen molt fosques davant la llum del sol.

Tens algun dubte o pregunta? No et preocupis, envia’ns la teva consulta a info@opticabassol.com i t’informarem molt ràpid.

Gaudeix de tots els filtres i tractaments també en les nostres òptiques físiques.