Ulleres de Sol Dior 2020. El millor de la nova col·lecció.

Presentem la nova col·lecció d’Ulleres de Sol Dior Eyewear. Una magnifica col·lecció d’ulleres Dior, pròpies d’una mirada decidida que es distingeixen per la seva gran creativitat.

Ulleres de sol Dior desfili Creuer 2020

Inspirades en les ulleres vintage Dior dels anys 1980, les ulleres de sol Dior Monsieur 1 de la desfilada Creuer 2020 es caracteritzen per la seva forma d’aviador oversize.

La muntura ultrafina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls blaus. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres Dior CatStyleDior, l'estil estrella.

Les ulleres de sol CatStyle Dior són l’article estrella de la desfilada Tardor-Hivern 2019, presenten una muntura completament nova i en alguns casos recoberta per més de 1000 cristalls de color hematita Swarovski® aplicats a mà.

Les CatStyleDior reinterpreten la forma papallona amb un caràcter gràfic i modern.
Un subtil efecte de transparència revela l’acabat metal·litzat, creant així un joc de llums i contrastos per a un caràcter decididament d’alta costura.

Ulleres de sol Dior Monsieur SS20

Les ulleres de sol “Dior Monsieur” es distingeixen per la seva forma navegant oversize d’inspiració vintage. La muntura ultra fina de metall color or rosa i efecte havana crea un bonic contrast amb els cristalls acolorits. Els refinats detalls del motiu godron en la part frontal i el doble pont calat aporten un toc de sofisticació a aquest model.

Ulleres de sol Dior Montaigne SS20

Les ulleres de sol “Dior 30 Montaigne” són les més actuals, presentades en la desfilada Primavera-Estiu 2020, les ulleres de sol 30 Montaigne revelen un estil atrevit que es caracteritza per la forma oversize quadrada. La muntura d’acetat negre està adornada amb un logotip funcional de metall daurat. Una muntura que representa tota una declaració d’estil Dior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *