Ulleres Tom Ford. Novetats 2020 Tardor / Hivern.

La marca italiana Tom Ford ha presentat la seva nova col·lecció d’ulleres de sol i ulleres graduades per a la temporada tardor – hivern 2020. Els seus models destaquen per insercions en metall amb el logotip en forma de T i formes molt prolongades com ve acostumant-nos.

ULLERES DE SOL TOM FORD NOVETATS 2020

Ulleres de sol Tom Ford FT0800

El model Tom Ford FT800 presenta una forma aviador singular amb varetes metàl·liques i decoració del logo en forma de T.

Ulleres de sol Tom Ford FT0799

El model Tom Ford FT0799 presenta una forma geomètrica amb un cridaner spoiler en el lateral i la inserció en T.

Ulleres de sol Tom Ford FT0797

El model Tom Ford FT0797 té una forma futurista en forma de pantalla. També compta amb la decoració del logo en forma de T.

Pots accedir a través d’aquest enllaç a tota la col·lecció d’ulleres de sol Tom Ford. En Bassol Optic tenim una àmplia varietat d’ulleres de sol Tom Ford de disseny a la teva disposició.

Si no trobes les teves Ulleres de Sol Tom Ford Online o necessites rebre informació addicional, pots contactar amb nosaltres i et garantim el millor preu

ULLERES GRADUADES TOM FORD NOVETATS 2020

Ulleres Tom Ford FT5630-B

Les ulleres FT5630 presenten gran elegància i disseny. Un estil còmode en forma de papallona que captiva amb la combinació dels seus metalls.

Ulleres Tom Ford FT5629-B

L’estil de les ulleres Tom Ford FT5629 és clàssic i marcat. Una forma rodona amb el logotip marcat en tots els seus angles.

Ulleres Tom Ford FT5478-B

Les ulleres Tom Ford FT5478 tenen un estil discret però elegant. Una forma quadrada perfecta per a no cridar l’atenció.

Pots accedir a través d’aquest enllaç a tota la col·lecció d’ulleres graduades Tom Ford. En Bassol Optic tenim una àmplia varietat d’ulleres de sol Tom Ford de disseny a la teva disposició.

Si no trobes les teves Ulleres Graduades Tom Ford Online o necessites rebre informació addicional, pots contactar amb nosaltres i et garantim el millor preu.

Distribuïdor Oficial Tom Ford

Som distribuïdor oficial Tom Ford i tots els nostres models d’ulleres Tom Ford són 100% originals.

Són moltes les celebrities i referents d’èxit que han triat la marca Tom Ford per a cuidar el seu estil acaronat. La nova col·lecció d’ulleres Tom Ford seran un complement de luxe que veurem lluir a actors, bloguers, cantants, esportistes, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *