Ulleres de moda Oliver Peoples | nova col·lecció

La signatura americana d’ulleres Oliver Peoples està sent actualitat en el món de la moda en tots els aspectes, celebrities, actors, cantants, influencers i molts més trien portar unes ulleres Oliver Peoples on la seva principal virtut és cuidar al detall cadascuna de les seves ulleres fetes tradicionalment per una família d’òptics.

Tenir unes ulleres graduades d’Oliver Peoples, és un privilegi. No només perquè no estan a l’abast de tothom, sinó perquè també cal tenir estil per portar-les.

L’estil de la nova col·lecció d’ulleres Oliver Peoples és purament americà. Els seus dissenys són suaus, rodons, amb mesures molt ajustades, i colors bàsics.

L’aposta per la qualitat és una de les seves millors cartes de presentació de la marca americana.

La nova col·lecció d’ulleres Oliver Peoples incorpora novetats amb molt d’estil com ponts i dobles ponts en colors daurats i plata. Oliver Peoples com sempre segueix apostant per un estil molt discret, fresc i elegant.

Us deixem una petita mostra del que ha aconseguit Oliver Peoples per a la nova temporada, una oferta exclusiva d’ulleres graduades que distingeix a tot el seu públic.

OLIVER PEOPLES OP-506 

OLIVER PEOPLES OP-505 

 

OLIVER PEOPLES MP-2  

OLIVER PEOPLES EXECUTIVE II 


Descobreix més ULLERES OLIVER PEOPLES en Òptica Bassol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *